Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Bukur ta gezon Kosova ket katedrale, sa per Krytarin e BIK-ut e pergezoi keshtut duhet Shqiptaret vetem ksi hoxhallare te ken jo mjekercapa Arab, aj djaloshi i ri aty qe nuk dinte as mu shpreh si duhet para mediav dhe nuk kishte as dialekt te paster per tu shprehur para mediave nuk me duket qe eshte i denj ta perfaqsoi ate '' RINIA JONE '' sa per katedrelen vend ma te bukur nuk ke ku te gjesh le ti ndertoin ata objektet e tyne naper periferia

keshtut i ka hije ni shteti Europian me nje katedrale midis kryeqytetit

Shqiptaret e vertete meritojne te momente te tilla si ky inagurim historik ne truallin kristian shqiptar. Jam i dehur nga gezimi jam me gjithe mend i lumtur qe po rikthehen ditet e arta te shqiptarit.
    Ne Kosove nuk do te degjohen me* ... pasthirrmat- Bozhe, all-ah .............................. le te dehen kristianet shqiptare anembane botes per kete mrekulli qe vete deshira e Zotit e solli ne drite dhe shqiptaret i'u bashkuan kesaj deshire me kaq mall......
    Nje mrekulli........ pa fjale, veper- jo fjale, rikthim-jo fjale.
    Paqe!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Toni, kush jane keta kleriket fetare (pervec Naim Ternaves qe po e njoh) ne vecanti ai afer priftit ortodoks, a eshte nga komuniteti bektashi a jo?

Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 06-09-2010 më 05:04

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Toni, kush jane keta kleriket fetare (pervec Naim Ternaves qe po e njoh) ne vecanti ai afer priftit ortodoks, a eshte nga komuniteti bektashi a jo?
    Rina_87 pershendetje!

Siq eshtë bërë publike pra mesha u drejtua nga i delegati i Papës, arqipeshkvi Zef Gashi, kurse të pranishëm në meshen e shenjt ishin edhe personalitete të shumta të jetës publike nga Parlamenti i Kosoves pos Kryetarit Jakup Krasniqi i cili e pati edhe fjalen, pati edhe deputet te Parlamentit dhe perfaqsues te partive politike, ishte z. Daci nga LDD-ja me delegacion, Blerim Shala i AAK-së me delegacion, Ibrahim Makolli nga AKR me delegacion si dhe te tjera...! Pati edhe nga Qeveria dhe ishte zëvendes-Kryemisnistri Kuçi ministresha Justina Pula etj....!

Tani ishin perfaquesit e Bashkësisë Islame të Kosovës në krye me Kryetari Naim Tërnava i cili e pati edeh fjalen, ishte edhe Mulla Osmani nga Drenasi...! I pranishem ishte edhe perfaqsuesi i Kishes Ortodokse te cilit me vjen keq por nuk e njoh dhe nuk di se si quhet por realisht ishte i pranishem . Prandaj ishin edhe perfaqsuesit nga Komuniteti Bektashi qe as këtyre nuk ua di emrat por ishin te pranishem.

Pati pjesmarrës në këtë meshë edhe nga familjarët e deshmorëve, ishin edhe Rifat Jashari Hilmi Haradinaj....!

Perfaqsues të shteteve te ndryshme te EU-së, shefi i EULEX-it Iv de Kermabon dhe nga zyra e perfaqsuesit special i BE, perfaqsues të KFOR-it etj...!

Pas meshes është shtrue një drekë per te gjithë ata persona te cilët ishin te ftuar me ftesa.

respkete,
    toni77
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 06-09-2010 më 07:59
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e honest
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    sna nxorrët naj foto nga jashtë
    ju lutëm

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Rina_87 pershendetje!

Siq eshtë bërë publike pra mesha u drejtua nga i delegati i Papës, arqipeshkvi Zef Gashi, kurse të pranishëm në meshen e shenjt ishin edhe personalitete të shumta të jetës publike nga Parlamenti i Kosoves pos Kryetarit Jakup Krasniqi i cili e pati edhe fjalen, pati edhe deputet te Parlamentit dhe perfaqsues te partive politike, ishte z. Daci nga LDD-ja me delegacion, Blerim Shala i AAK-së me delegacion, Ibrahim Makolli nga AKR me delegacion si dhe te tjera...! Pati edhe nga Qeveria dhe ishte zëvendes-Kryemisnistri Kuçi ministresha Justina Pula etj....!

Tani ishin perfaquesit e Bashkësisë Islame të Kosovës në krye me Kryetari Naim Tërnava i cili e pati edeh fjalen, ishte edhe Mulla Osmani nga Drenasi...! I pranishem ishte edhe perfaqsuesi i Kishes Ortodokse te cilit me vjen keq por nuk e njoh dhe nuk di se si quhet por realisht ishte i pranishem . Prandaj ishin edhe perfaqsuesit nga Komuniteti Bektashi qe as këtyre nuk ua di emrat por ishin te pranishem.

Pati pjesmarrës në këtë meshë edhe nga familjarët e deshmorëve, ishin edhe Rifat Jashari Hilmi Haradinaj....!

Perfaqsues të shteteve te ndryshme te EU-së, shefi i EULEX-it Iv de Kermabon dhe nga zyra e perfaqsuesit special i BE, perfaqsues të KFOR-it etj...!

Pas meshes është shtrue një drekë per te gjithë ata persona te cilët ishin te ftuar me ftesa.

respkete,
    toni77
    Përshëndetje. Jam kurioz të dijë qe i shqiptarëve apo i serbëve përfaqësuesi Orthodoks ? Me sa di unë ka rreth diku 2,000 besimtarë shqiptarë në Kosovë Orthodoksë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga honest Lexo Postimin
    ju lutëm
    Këto foto janë nga jasht pasi qe nuk pati vend te mjaftueshme në brendesi!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga honest Lexo Postimin
    ju lutëm
    ...........!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Hallelluja nana Tereze

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    shum fotografi te mira Toni77 , fotografi historike te lumt qe i solle .
    kjo asht toleranca fetare edhe Hogja ka mare pjesë , ne muajin e shenjët te Ramazanit... po e them se duhet tju sherbej si shembull disa antarve te forumt...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •